INOVA-MLADI

Dobrodošli na stranicu online dijela izložbe za mlade inovatore, INOVA-MLADI 2020. U nastavku možete pročitati više informacija o samoj izložbi i pogledati inovacije koje se izlažu. Otiđite direktno na kategorije ili odaberite jednu od inovacija iz nasumičnih prijedloga da bi otvorili njihovu prezentacijsku stranicu.

Za sve ostale upite kontaktirajte na putem "Kontakt" obrasca na stranici!


INOVACIJE NA IZLOŽBI INOVA-MLADI 2020 SU OBJAVLJENE!!!!!

INOVA-MLADI je tradicionalna izložba inovacija učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola i studenata s gostima iz svih dijelova RH i inozemstva. U tijeku 20 godina održavanja, INOVA-MLADI je postala najveća izložba mladih inovatora u ovom dijelu Europe.

07.studenoga 2020., usprkos teške epidemiološke situacije i svih nedaća koje su ove godine zadesile Zagreb, održana je u Narodnom Sveučilištu Dubrava-Kulturnom centru, 20. jubilarno izdanje INOVE-MLADI!

184 izloška s 300 sudionika nisu rekordni brojevi, ali jest 70% rekorda, što je u ovoj situaciji veličanstven uspjeh. U tijeku izložbe, svi sudionici su se strogo pridržavali svih propisanih epidemioloških mjera. Uz „živi“ dio izložbe, INOVA-MLADI je imala i online izdanje /www.inova-croatia.com/ uz sudjelovanje inozemnih izlagača iz Taiwana, BiH i R.Srbije.

Ocjenjivački sud je donio odluke o dobitnicima brončanih, srebrnih i zlatnih medalja, kao i nekoliko platina za najbolje od najboljih. Uz to, svi mladi inovatori i njihovi mentori koji su osobno sudjelovali na Izložbi, nagrađeni su posebnim nagradama, medaljama „U STVARALAŠTVU HRABRI“.

Izložbu INOVA-MLADI 2020 je biranim riječima podrške otvorio izaslanik Gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića, pomoćnik pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, gospodin Goran Šarić.

ŠTO JE IZLOŽBA INOVA-MLADI?

Najveća izložba inovacija mladih u RH, koja redovito od 2001. godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske i inozemstva. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Saveza pedagoga tehničke kulture Zagreba i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Gradu Zagrebu.

PREUZMITE POZIVNO PISMO


NASUMIČNI IZBOR INOVACIJA IZ KATEGORIJA
GALERIJA INOVA-MLADI