INOVA-MLADI

Dobrodošli na stranicu online dijela izložbe za mlade inovatore, INOVA-MLADI 2021. U nastavku možete pročitati više informacija o samoj izložbi i pogledati inovacije koje se izlažu. Otiđite direktno na kategorije ili odaberite jednu od inovacija iz nasumičnih prijedloga da bi otvorili njihovu prezentacijsku stranicu.

Za sve ostale upite kontaktirajte na putem "Kontakt" obrasca na stranici!


INOVACIJE S IZLOŽBE INOVA-MLADI 2021 SU OBJAVLJENE!!!!!

INOVA-MLADI je tradicionalna izložba inovacija učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola i studenata s gostima iz svih dijelova RH i inozemstva. U tijeku 21 godine održavanja, INOVA-MLADI je postala najveća izložba mladih inovatora u ovom dijelu Europe.

29. svibnja 2021., tri tjedna nakon izvorno planiranog datuma (uslijed epidemiološke situacije) u Narodnom sveučilištu Dubrava - Kulturnom Centru, pripremili smo 21. izdanje izložbe INOVA-MLADI. 

Nakon teške školske godine 2020/21 s bitno smanjenim mogućnostima žive nastave i s time povezanim prigodama za praktičnu nastavu 21. izdanje INOVE-MLADI dostiglo je senzacionalnu razinu!  

250 izložaka, dostignuća 307 učenika i studenata i njihovih 94 mentora iz 26 osnovnih škola, 19 srednjih i 2 fakulteta; brojke su koje dostižu razinu druge najveće izložbe u 21 godišnjoj praksi održavanja Izložbe!

Sve je to još jedna potvrda vrijednosti INOVE-MLADI, izložbe koju mladi zagrebački inovatori i naši gosti, žele, trebaju i vole!

Količina izloženih inovacija donijela je i respektabilnu kvalitetu. Ocjenjivački sud je izabrao pobjednika, inovaciju koja je već /riječ je o 18-godišnjaku/ tržišno primijenjena. Zbog sjajnih radova, organizatori naručuju nove, neplanirane nagrade….

Svečana dodjela odličja održana je  08. lipnja.

Brojnim nagradama, organizatori su nastojali primjereno zahvaliti mladim inovatorima na iznimno uspješnom stvaralačkom radu u proteklom razdoblju i pružiti novi poticaj za daljnji napredak.

Oduševljenje sudionika izložbe je, osobito zbog „žive“ izvedbe izložbe i dodjele odličja bilo nezapamćeno!

POGLEDAJTE POSEBNE NAGRADE klikom na poveznicu u nastavku >>>> POSEBNE NAGRADE <<<<

ŠTO JE IZLOŽBA INOVA-MLADI?

Najveća izložba inovacija mladih u RH, koja redovito od 2001. godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske i inozemstva. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Saveza pedagoga tehničke kulture Zagreba i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Gradu Zagrebu.

VIŠE O IZLOŽBI IZ POZIVNOG PISMA - "PREUMITE POZIVNO PISMO"


NASUMIČNI IZBOR INOVACIJA IZ KATEGORIJA




GALERIJA INOVA-MLADI