INOVA 2021, 45. hrvatski salon inovacija

Dobrodošli na internet stranicu izložbe INOVA. U nastavku možete pročitati više informacija o samoj izložbi i pogledati inovacije koje su izlagane na izložbu INOVA 2020 Posebno Izdanje. Otiđite direktno na kategorije ili odaberite jednu od inovacija iz nasumičnih prijedloga da bi otvorili njihovu prezentacijsku stranicu. Inovacije s izložbe INOVA 2020 Posebno Izdanje će uskoro biti uklonjene sa stranice, iskoristite još kratko vrijeme da ih pregledate! U posljednjem dijelu stranice je lista članova Međunarodnog ocjenjivačkog suda koji su ocjenjivali inovacije.

Za sve ostale upite kontaktirajte nas putem "Kontakt" obrasca na stranici!


Dragi sudionici INOVA 2020 Posebno Izdanje,

Izložba INOVA 2020 Posebno Izdanje konačno je završena 23. travnja. Kao što smo najavili prošle godine, internet stranica online dijela izložbe INOVA 2020 Posebno Izdanje, bila je aktivna 6 mjeseci. Iskreno smo ponosni što svima vama, našim uglednim izlagačima, pružamo konačne rezultate promocije:

Youtube kanal: 99.600 pregleda

Portal INOVA Croatia: 18.310 sesija

Doseg na Facebooku: 541.000 osoba

Te impresivne brojke dale su nam razlog da nastavimo s ovom praksom. Znači, naš nova INOVA 2021, 45. međunarodna izložba inovacija / Zagreb, 13. - 16. listopada 2021. / također bi imala online segment izložbe. Svi koji će željeti i moći doći osobno u Zagreb na IZLOŽBU UŽIVO, toplo će biti dobrodošli. Također, svi ostali bili bi pozvani da sudjeluju putem online segmenta izložbe!

Nadamo se da ćemo vas sve vidjeti u Zagrebu, u listopadu, na novom slavlju inovacija !!!

Svi organizatori žele vas vidjeti, pozdraviti i pružiti još jedno sjajno hrvatsko iskustvo s novim atraktivnim događajima!

Savez hrvatskih inovatora, zajedno s našim međunarodnim pokroviteljem WIIPA, obavještavat će vas o prijavama INOVA 2021 i svim potrebnim detaljima.

Uistinu vaši,

INOVA 2021 Team

INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u R. Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva.

Dugogodišnja tradicija izložbe INOVA dala je veliki poticaj zagrebačkom inovatorstvu. Nacionalna organizacija hrvatskih inovatora je od 2003. godine želeći potaknuti ravnomjerniji inovatorski razvitak u RH, počeo priređivati nacionalne izložbe i izvan Grada Zagreba. Rezultat te želje su vrlo uspješne izložbe u Ogulinu, Samoboru, Rijeci,  Čakovcu, Osijeku, Šibeniku i Karlovcu.

Pošaljite nam upit za sudjelovanje putem "Kontakt Obrasca" na internet stranici.

Ili upotrijebite našu e-mail adresu: info@savez-inovatora-zagreba.hr

Rok za prijavu je: 19. rujna 2021MEĐUNARODNI OCJENJIVAČKI SUD


SABIRE ALKIN


SJEVERNA MAKEDONIJA

SO SOKUNTHEARY


KAMBODŽA

RECAI GENCELI


SJEVERNA MAKEDONIJA

ZDRAVKA PELIĆ


HRVATSKA

AUGUSTIN SEMENESCU


RUMUNJSKA

BISERKA TKALČEC


HRVATSKA

LUY MITHONA


KAMBODŽA

HANAFI ISMAIL


MALEZIJA

NAJIA A. ALZANBAGI


SAUDIJSKA ARABIJA

ZLATKO PAVIČIĆ


HRVATSKA

NEVEN MARKOVIĆ


HRVATSKA

EDYTA WOŁCZYK


POLJSKA

MEHDI RAJABINIA


IRAN

ALINA FODEA


MOLDOVA

PHAN QUOC NGUYEN


VIETNAM

JOHN JULIAN


MAKAO

LAI SAM TONG


MAKAO

TRINH TAT CUONG


VIJETNAM

MARIN KOVAČIĆ


HRVATSKA

MOONSUK CHANG


KANADA

EDDIE SHIH


TAJVAN

WIPARAT DE-ONG


TAJLAND

DAWN HOBBS


UJEDINJENO KRALJEVSTVO

ABDALBASIT ABDALLA


SUDAN

ANDREI VICTOR SANDU


RUMUNJSKA

SNJEŽANA FIRŠT ROGALE


HRVATSKA

ŽELJKO ŠITUM


HRVATSKA

DUBRAVKO ROGALE


HRVATSKA

LJILJANA PEDIŠIĆ


HRVATSKA

ANDREJ ŠKRINJAR


SLOVENIJA